LEO KLİNİK > HAKKIMIZDA

LEO KLİNİK

Güzellik idealinizi gerçeğe dönüştürmek adına Op. Dr. Doğuş Yalçın ve Op. Dr. Müge Yalçın yönetiminde cerrahi veya cerrahi olmayan tüm estetik ihtiyaçlarınız için Caddebostan’dayız.

Randevu almak isterseniz, sizi arayabiliriz.

European and Turkish Board Certified Plastic Surgeons

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yeterlilik Belgesi

Leo Klinik

Misafirlerimizin sağlığı ve konforu gözetilerek tasarlanan, üst düzey hijyen koşullarında hizmet veren ve Bağdat Caddesi üzerinde bulunan kliniğimizi dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz, kliniğimize uğramadan önce doktorlarımızdan randevu almak için +90 532 606 01 96 numaralı telefonumuzu arayabilir, doktorlarımızla yüz yüze görüşme talebinizi iletebilir, sosyal medya hesaplarımızdan hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunmak için Leo Klinik web sitesinde çerezler kullanıyoruz. Web sitemizi kullanarak çerezlere izin vermektesiniz. Daha fazla bilgi gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz.

Leo Klinik web sitesi içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sayfa içeriğinde tedavi edici sağlık hizmetine yönelik bilgiler içeren ögelere yer verilmemiştir. Tanı ve tedavi için mutlaka hekiminize başvurunuz.